Senin, 23 Mei 2011

cerita sex melayu di kebun sawit

cerita seks melayu di kebun sawit--Suzana budak Sarawak yang kerja dan dikerjakan di massage parlour. Seperti biasa waktu rehat dan oleh kerana kerja luar, orang gomen selalu buat macam ni, kadang-kadang sebab orang entertain. Akupun memandu menyusuri bandaraya dan singgah di sebuah hotel 4 Star. Terasa lenguh-lenguh badan, akupun singgah ke massage parlour (rumah urut - high class). Di sana, bilik-bilik disediakan untuk mengurut dan tertera, "Bilik ini boleh digunakan untuk mengurut sahaja". Selalunya di salahguna, bukan urut badan saja, lain bendapun diurut jugak. Aku mintak, "Melayu ada?" sebab selalu amoi cina saja. "Ada ini bagus, muda punya. Sarawak mali", Cina kapten tu cakap. Lalu akupun kata, OK. Mahu pakej ha. Bila masuk lepak bilik, aku membayangkan awek yang cun. Memang sangkaanku betul. Dan aku fikir, awek Sarawak mesti ganas!!! Tingginya lebih kurang 5' 2", berkulit cerah, kaki kemas bercat kuku merah, agak panjang kukunya tapi tumitnya ... adoi lebar/ solid dan smooth ... lembut. Aku footfetish, adik dalam seluar terus saja menegang. Massage kat situ kena bogel habis. "Abang, mandi dulu" dia cakap. Dia jeling saja pada adik yang telah terdedah. Zakar, lebih sesuai dipanggil bila besar ... tercacak bak tiang bendera, sepanjang 6 Inci. Sambil dia mandikan, habis semua daki digosok. Batang zakarpun disabun dan diurut. Zakarku tak kendur-kendur malah terus rasa bertenaga. Lepas mandi, dia pun suruh baring menangkup sambil aku diurut, belakang. Sambil mengurut, dia borak dan kenalkan dirinya Suzana dari Sarawak. Baru sebulan kerja situ... tak berapa pandai urut. Urut lain bolehlah kut. Lepas 10 minit urut belakang, urut bahagian depan. Lebih seronok sebab nampak dia yang tanpa seurat benar. Sambil badan, betis dan peha kena tonyoh, sambil tu tangannya melanggar-langgar zakar yang tengang dari tadi, sikitpun tak kendur. Kadang-kadang sebab amoi tak menyelerakan, batangpun tidur balik! Tapi Suzana punya attraction, memang ganaslah! Akhirnya Suzana sampai ke bab akhir pakej iaitu layanan seks. Aku tak sangka dia yang excited. Zakarku diurut dibelai dan dimanja. Precum (Air Mazi) dah mula keluar. Suzanapun menarik zakarku kemulutnya. Aku masih terlentang melihat tingkah lakunya. Diapun mulakan oral sex. Lidahnya cukup licik, pandai main zakar.... aku hampir-hampir tewas. "Zana, cukuplah.. nak yang lain pulak", aku mintak yang lain dan dia cukup faham. Bagi seks bebas yang selamat, dia keluarkan kondom dan sarungkan ke zakarku. Mana-mana amoipun dia mesti pakaikan kondom. Aku biasa main pakai kondom tapi mesti tak puas dan tak pancut air mani. Suzana akan aku lanyak habis-habis. Teteknya boleh tahan besar tapi badan slim habis. Dia naik duduk di atas. Zakarku dipegang dan diacukan kepantat dan masuk. Dah biasa bagi servis, boloslah dengan mudah, tapi agak ketat jugak. Apa orang pompuan buat dengan pantatnya nak maintain huh? Zakarku terus menerima henyakkan pantatnya.... basah dan berdecap-decup. Bila dia dah letih, dia suruh aku naik pulak. Itulah peluang aku mencuba berbagai posisi seperti dalam Kamasutra. Tujahan dan dayungan biasa nampaknya dia boleh tahan. Sekejap laju, sekejap perlahan dan kadang-kadang tekan perlahan, tarik laju-laju. Merengek Suzana. Kemudian, kaki Suzana aku rapatkan sambil menujah zakar. Aku cium kakinya dari jari, tapak hingga ke tumit yang licin tu. Aku jilat sampai basah sambil zakar terus disorong tarik. Dia geli dan bila kedua-dua kaki mengiring, pantat nya semakin sempit. Sesekali dia jerit kecil, macam sakit. Bila ditanya dia kata tidak... takkan nak cakap kut... customer kan! Beralih mengiringpun macam tu. Kemudian, adengan "doggie". Suzana menunggeng. Aku nampak jelas alur pukinya ditujah. Punggungnya kupengang sambil zakar terus dihayun. Lebih kurang lima minit, aku tarik dia bangun berdiri tapi zakar tak lepas dari lubangnya. Sambil bediri tersandar dia didinding, aku tujah lagi. Bibir kami berkucupan, sesekali, lehernya kucium dan kugigit. Suzana ketika itu mengeliat, mengerang ... aah .. aah.. ahh .. uuh ... uuh. Aku cuba dukung, dia tak nak. "Saya beratlah bang", katanya. Dia tipu sebab dia takut masuk habis zakar aku kedalam lubangnya. Aku tak peduli. Aku masukkan jugak, aku dukung dia yang tersandar didinding. Menjerit-jerit ... dia kata dah tahan lagi. Akupun muka kesian, lalu baringkan balik dia atas tilam. "Dah?" tanya Suzana. Mana sudah, belum lagi, jawabku. Dia mintak cepat, masa sejam dah nak habis. Masa untuk pakej, sejam aje, kalau nak lebih boleh tapi bayarlah lebih. Aku kesian budak Suzana tu. Ganas sangat seks aku tadi. Aku masih footfetish (berahi kaki) dengannya. Aku offer alternatif seks dengan mencabut kondom dan tarik kakinya. "I main kaki you, OK?" ... Dalam hatinya apa pulak style ni .... sebab tak pernah digesel sebegitu rupa. Sambil menangkup berbaring, tapak kaki Suzana terbentang luas untuk aku terokai. Yang dara hanya di sini, tempat lain pasti dah ramai menodainya. Aku tekan zakar ku yang besar kemerahan kepalanya ke tapak kaki Suzana, aku gesel ke atas mengenai tumit lebarnya dan menarik semula kebawah sehingga ke paras jari kaki. Kaki sebelah lagi aku cium, cilat bersih dan kukulum ibujarinya. Suzana sesekali mengeliat ... penggeli orangnya. "Pernah macam ni?" aku tanya. "Mana abang belajar?" Aku kata rahsia, tapi kalau macam ini boleh puas memancut air mani, bila kahwin bila bini dalam haid pun boleh "main" ... no excuse.... janji puas. Batang Zakarku terus belayar, nasib baik tumitnya lebar kalau tidak terbabas-babas susah nak cum. Dalam geli-geli tu dia tahan jugak. Hampir sepuluh minit, Suzana cakap, cepatlah bang. Susahnya bila perempuan merayu-rayu. Akupun lanyaklak cepat-cepat dan kepala zakar semakin geli, akhirnya menyembur selambak ditumitnya yang cantik, selebihnya ditapak dan titis-titis akhir di celah-celah jari. "Abang puas macam ni?" Suzana tanya. Puas! Aku jawab. Akupun mandi dengan Suzana sekali. Setelah siap, akupun say goodbye dengan mencium pipinya manja. Sempat aku menggosok pukinya. "Lain kali datang lagi dan panggil saya", Suzana offer aku. "OK lah", aku jawab. Ingatkan tak jumpa lagi, rupanya dua bulan lepas tu aku menjengok tempat tu, kapten sudah bagi Suzana lagi. Aku mintak Betty, dia kata, "ini lagi best boss!" Betul..... memang best.